Des de l’ONG Escoles Solidàries i l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha organitzat per al proper 22 de gener a les 22 hores al Teatre Echegaray un Concert Solidari per la Pau.

cartell concertUna vegada més el Cor de Cambra Discantus acompanyat per un ensemble instrumental i dirigits pel mestre Josep Robert Sellés, interprerarà l’obra “The Armed Man: A Mass for Peace”, del compositor irlandés Karl Jenkins. L’obra és un cant en contra de la guerra i en favor de la pau que Jenkins va escriure en 1999 dedicada a les víctimes de la guerra de Kosovo.

El concert compta amb la col•laboració del Consell De Cooperació i Solidaritat d’Ontinyent; concretament les ONGs que col•laboren en el projecte són: Creu Roja, Mans Unides, Pau i Solidaritat, Globalmón, Fundació Vicente Ferrer, Càrites i Fons Valencià per la Solidaritat.

Aquest és un concert en el que la cultura s’agermana amb la transmissió de valors necessaris en la nostra societat; sensibilitzant-nos respecte d’un tema tant present avui en dia com és la guerra i la necessitat de conscienciar-nos per a treballar tots junts en favor d’una cultura i una societat de pau.

El preu de les entrades serà de 4€ i el concert tindrà també un caire solidari ja que la recaptació anirà destinada al Consell de Cooperació per a un Projecte d’Ajuda d’Emergència als Refugiats.