CARTELL CONCERT PRESENTACIÓ CD EKLEKTIKANTEKLEKTIKANT

…s’temps de Discantus

El proper divendres 4 de juliol a les 20:30 h. al centre Social Real Blanc de Cocentaina, el Cor de Cambra Discantus presentarà el seu nou disc anomenat “Elklektikant …s’temps de Discantus“, disc produït i editat per l’obra social de CAIXA D’ESTALVIS D’ONTINYENT.

El concert estarà conduït per Mª Nieves Pascual Mur, locutora de radio Cocentaina i dirigit per Josep Robert Sellés i Camps, director del Cor de Cambra, on es presentarà una mostra d’algunes de les peces del treball discogrfic que està integrat per tres parts temàtiques:

“…discants a l’amor i a la vida”, que conté propostes musicals de temàtica totalment oberta, 

“…discants al Nadal”, amb obres directament relacionades amb el Nadal  i

“…discants a Déu”, amb música religiosa de gran diversitat formal i estilística.

El títol “EKLEKTIKANT”, ve donat pel contingut tan “eclèctic” fet amb el “cant” que conté el disc, creant un nou terme que definira perfectament el propòsit d’aquest treball. En aquest disc, ens hem permés una altra llicència i és anomenar “discants” a cada cant interpretat pel “Cor de Cambra Discantus”.