RobertJosep Robert Sellés, director del Cor de Cambra Discantus serà membre del jurat en el prestigiós 60º Certamen Internacional de Habeneres i Polifonia de Torrevella 2014.

Josep Robert Sellés és Titulat Superior en Direcció de Cor i Orquestra, ha sigut codirector de l’Orquestra de Pols i Pua La Paloma de Cocentaina. Ha dirigit la Societat Ateneu Musical de Cocentaina, entitat amb la qual va aconseguir l’Esment d’Honor al Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València.
En 1996 va ser guardonat amb el Premi José Hódar a la millor Direcció Coral en el XLII Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevella (Alacant), sent creditor del Primer Premi absolut el Cor de Cambra Discantus sota la seua conducció. Ha sigut guanyador del Primer Premi del I Concurs de Composició Coral de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana.

Actualment és Director de l’Agrupació Vocal Eduardo Torres d’Albaida, Director Tècnic del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina i del Cor de Cambra Discantus, entitat amb la qual ha rebut nombrosos guardons.

JURADO 2014 CERTAMEN INTERNACIONAL DE HABANERAS Y POLIFONIA DE TORREVIEJA