Divendres passat 4 de juliol el Cor de Cambra Discantus va presentar el seu nou treball discogràfic titulat “EKLEKTIKANT …s’temps de Discantus” al Centre Social Real Blanc de Cocentaina.

La presentació va ser un espectacle on es va combinar la musica en directe i audiovisuals amb temes del mateix disc. Conduït per Mª Nieves Pascual Mur, locutora de radioCocentaina i dirigit per Josep Robert Sellés i Camps, director del Cor de Cambra, on és mostrar algunes dels peces del treball discogrfic que està integrat per tres parts temàtiques:

“…discants a l’amor i a la vida”
“…discants al Nadal”
“…discants a Déu”

Alguns dels temes van estar acompanyats al piano per Joanjo Albinyana i Isabel Clara Soler a la qual se li va homenatjar imposant-se li l’insígnia de plata de l’entitat per la seua col·laboració amb la mateixa durant més de vint anys.

L’acte va comptar amb la presència de nombrós públic així com de l’Alcalde de Cocentaina Rafa Briet i representant de la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent, els quals van intervenir durant l’acte amb paraules d’elogis i agraïment al Cor de Cambra Discantus pel seu treball i trajectòria. 

Van dirigir unes paraules als assistents el director del Cor de Cambra Discantus Josep Robert Sellés i el President del Cor Roberto Juan Anduix després de les quals es va donar per finalitzat el concert presentació.

Els cd’s es poden adquirir sol·licitant-ho a través de la nostra web o a la seu del cor.

Presentacion CD Ekleptikant-8345 Presentacion CD Ekleptikant-8411 Presentacion CD Ekleptikant-8415 Presentacion CD Ekleptikant-8420