Sota el títol “La Porta del Nadal” el Cor de Cambra Discantus ha obert el concert amb “Veni Emmanuel” de J. Ake Hillerud al Monestir de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina.

IMG_8680

Dirigit pel titular Josep Robert Sellés i acompanyat al piano per Joanjo Albinyana. el concert ha estat dividit en tres seccions:

  • Música Nadalenca de J. Rutter

Christmas Lullaby

What sweeter music

Angel’s Carol

  • Música Nadalenca Valenciana

E la don don Verge Maria, anònim

Nadalenca de M. Palau

La Nit de Nadal de A. Alcaraz

Nadala dels Codonys de M. Salvador

Venen els Reis de J.R. Pascual-Vilaplana

  • Música Nadalenca Americana

Son Chapin  de O. De Blank

Boas Festas de J. Debón

Goin to Bethlehem de J. Althouse

It’s the time of the year de Ed Pickell

El Cor de Cambra Discantus ha rendit un homenatge al poeta Vicente Valls, recentment desaparegut, interpretant “Tornaré”, un dels seus poemes que va harmonitzar Albert Alcaraz per a la XXVI edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants. “Tornaré” d’Albert Alcaraz, “L’Atzur” de José Vte. Egea i “Melodia del Vent” d’Ignacio Yepes, són els poemes de Vicente Valls que van ser harmonitzats per a ser obres obligades del Certamen, esdeveniment que organitza anualment el Cor de Cambra Discantus a Cocentaina.

Després de desitjar un Feliç Nadal al públic el concert ha finalitzat amb la típica nadala “White Christmas” de I. Berlin.

El proper diumenge dia 21 a les 13 h. el Cor de Cambra Discantus interpretarà “La Porta del Nadal” a l’església de Sant Miquel Arcàngel d’Agres.