81nfiBsZGWL._SL1500_El pròxim 27 de març a les 20:30 a l’Església de Sant Joan Baptista de Benidorm el Cor de Cambra Discantus acompanyat per un ensemble instrumental i sota la batuta de Josep Robert Sellés, actuarà al pregó de la Setmana Santa de Benidorm 2015. En el concert, patrocinat per la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Benidorm, s’interpretarà The Armed Man, a Mass for Peace, obra simfònica-coral del compositor britànic Karl Jenkins, subtitulada “Una Missa per la Pau”.

The Armed Man és una missa basada en una senzilla melodia francesa del segle XV, L’homme Armé, que Karl Jenkins va dedicar a les víctimes de la guerra de Kosovo i que l’espectador pot sentir totes les fases que es van viure en aquesta guerra. Es tracta esencialemnte d’una composició en contra de la guerra i basant-se en les parts de la missa catòlica, que Jenkins combina amb altres fonts, principalment de la cançó popular del segle XV L’homme Armé en els primers i últims moviments.

La missa està escrita per a orquestra, cor a quatre veus mixtes, soprano i muecín, el muecín és la persona nomenada en una mesquita per a la trucada de l’oració. L’obra consta dels següents moviments:

1. The Armen Man

2. Call to Prayers

3. Kyrie

4. Save Me from Bloody Men

5. Sanctus 6. Hymn Before Action

7. Charge!

8. Angry Flames

9. Torches

10. Agnus Dei

11. Now the Guns have Stopped

12. Benedictus

13. Better is Peace