El Cor de Cambra Discantus va presentar el passat divendres al Pregó de la Semana Santa de Benidorm l’obra The Armed Man, a Mass for Peace.

IMG_1717

L’acte del Pregó va tindre lloc a l’Església de Sant Joan Baptista i va comptar amb la presència de les autoritats locals, presidides per l’alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, l’edil de Festes, Cultes i Religions, Cristina Escoda; el regidor de Presidència, Conrado Hernández; membres de la corporació i veïns de la ciutat. L’encarregat de pronunciar el pregó va ser Manuel Pérez Fenoll, Diputat d’Infraestructures, Plans i Obres Carreteres.

El Cor de Cambra Discantus que va estar acompanyat per un ensemble musical integrat per professors, va tancar l’acte amb un gran èxit entre el públic assistent que va quedar captivat amb aquesta obra musical.