Aquest dijous dia 5 a les 19 h. s’emetrà el segon programa de “DISCANTANT ENTRE DOS SEGLES”, que amb motiu dels 25 Anys de la refundació del “COR DE CAMBRA DISCANTUS” i 40 anys d’existència de l’associació, el Cor de Cambra Discantus ofereix a Radio Cocentaina. 

Conduït per MªNieves Pascual es tracta d’un programa de divulgació de la música SINFÒNIC-CORAL però des de la vesant de l’experiència personal de membres del Cor que intervindran als diferents programes.
Aquest segon programa s’anomena “MÚSICA PER A UN REQUIEM” i, en ell, es desgranarà qué es un REQUIEM, quines parts té, i com tracten aquest text dos músics molt distants en el temps, com son W.A. MOZART i KARL JENKINS amb una audició comparada d’alguns moviments, comentarem la nostra experiència en la seua preparació i interpretació.