El passat 10 de desembre es va celebrar a la seu del Cor de Cambra Discantus l’assemblea ordinària, on després d’un fructífer període de quatre anys amb el President de l’Associació Roberto Juan Anduix i el seu equip, va ser elegida Presidenta Pepa Alba Rojano.

Cal destacar que qui ostenta la Presidència del Cor de Cambra Discantus ho és per defecte del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina, per tant la nova presidenta d’aquest prestigiós certamen de cors que es realitza el segon cap de setmana del mes de novembre, és també Pepa Alba Rojano.

Durant aquests quatre anys de presidència de Roberto Juan Anduix el Cor de Cambra Discantus ha realitzat sota la direcció de Josep Robert Sellés i Camps una gran activitat de concerts destacant la participació a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) amb el Messies de Handel, la gira a les localitats d’Alacant, Benidorm, Ontinyent, Alcoi, Cocentaina i Agres amb l’espectacle “Concert per la Pau”. També durant aquest període el cor va presentar el seu segon treball discogràfic “EKLEKTIKANT …’s temps de Discantus” i va celebrar l’aniversari dels 40 anys de l’inici del darrer moviment coral que va conduir a la creació del Cor Joves Cantors i 25 anys de la seua reestructuració i canvi de nom a Cor de Cambra Discantus. L’últim acte presidit per Roberto Juan Anduix va ser el IV PREMI FIRACOR, edició extraordinària del Certamen Coral Fira de Tots Sants que va comptar amb la presencia del President de la Generalitat Ximo Puig.

La nova junta  queda composta de la següent manera:

  • Presidenta: Pepa Alba Rojano
  • Vicepresident: Raúl Belda Jover
  • Secretari: Angi Ferrer Calatayud
  • Tresorer: Isa García Segovia
  • Vocal: Lluís Vercet Tormo
  • Vocal: Boel Scott
  • Director musical: Josep Robert Sellés i Camps

Així mateix Pepa Alba continuarà comptant per a la comissió organitzadora del Certamen Coral amb Josep Robert Sellés i Raúl Belda, director artístic i coordinador respectivament, entre uns altres.