El Cor de Cambra Discantus ha renovat el seu logotip amb la intenció d’oferir una imatge més actualitzada, dinàmica i on destaquen colors més vius.

El disseny del nou logotip és obra de Jaume Sanfrancisco Alba, qui ja fou l’autor del cartell anunciador de la 34 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants. La seua tasca professional està centrada en tot tipus de treballs relacionats amb el disseny gràfic, audiovisuals, arts digitals i visualitzacions arquitectòniques i de producte. Contacte: jausanal@gmail.com

Aquest canvi representa una evolució dins del Cor de Cambra Discantus que, com entitat viva que és, vol adaptar-se de manera contínua als nous temps donant més relleu a la seua presència a les xarxes socials, i transmetent l’entusiasme i alegria que representa per a nosaltres la interpretació de musica coral.