El proper diumenge 7 d’abril a les 19h el Cor de Cambra Discantus oferirà el Concert ‘Magnificats’. Serà a l’Església de Santa Maria a Cocentaina, i y en ell s’interpretaran dos Magnificats: de Francesco Durante i de John Rutter. Estarem acompanyats per l’Orquestra Arsis i amb María Vicent, Aida Llopis, Marcos Vilaplana i Raúl Belda de solistes. Tots dirigits per Josep Robert Sellés i Camps.

¡El próximo domingo 7 de abril a las 19h el Cor de Cambra Discantus ofrecerá el Concierto ‘Magnificats’ Será en la Iglesia de Santa María en Cocentaina, y en él se interpretarán dos Magnificats: de Francesco Durante i de John Rutter. Estaremos acompañados por la Orquesta Arsis y con María Vicent, Aida Llopis, Marcos Vilaplana y Raúl Belda como solistas. Todos dirigidos por Josep Robert Sellés i Camps.