El pròxim dissabte dia 18 a les 20 h. de juny Radio Cocentaina retransmetrà el Concert Commemoratiu del Cor de Cambra Discantus.

Aquest any 2016, el COR DE CAMBRA DISCANTUS celebra els 40 anys de l’inici del darrer moviment coral que va conduir a la creació del COR JOVENS CANTORS i 25 anys de la seua reestructuració i canvi de nom a COR DE CAMBRA DISCANTUS.

MARI NIEVES PASCUAL MURRadio Cocentaina ha participat activament a aquest aniversari amb l’emisió cuatre programes radiofòniscs i la retransmissió en directe del concert.

Els programes que estan conduïts per Mª Nieves Pascual, locutora de Radio Cocentaina i ex-membre del Cor de Cambra Discantus, s’anomenen “DISCANTANT ENTRE DOS SEGLES” on membres del Cor han desgranat obres interpretades pel mateix a concerts, donant una visió baix la seua pròpia experiència.